Skip Navigation or Skip to Content

Jan van Setten: Leiderschap met commercie en marketing

Marketing en sales, hoewel verschillende vakgebieden, kunnen niet zonder elkaar. Voor een goede verkoop heb je een goede combinatie van marketing en sales nodig. Het doel van marketing is om je klanten te werven en te houden, met een juiste salestechniek zorg je ervoor dat ook echt aankopen worden gedaan door jouw doelgroep. Met marketing spreek je een zo groot mogelijke doelgroep aan en sales maakt het juist weer persoonlijk, mits op de juiste manier toegepast. Gastspreker Jan van Setten vertelt je in deze inspiratiesessie hoe succesvol leiderschap, klantgerichtheid en organisatieverandering bijdragen aan jouw commercie.

Groei van je bedrijf wordt bepaald door leiderschap
Jan van Setten is een veelgevraagd spreker en bestsellerauteur. Hij geeft inzicht en inspiratie over (persoonlijk) leiderschap, klantgerichtheid en organisatieverandering.  Als commercieel en algemeen manager heeft hij veel praktische ervaring en kennis opgedaan bij grote bedrijven als Nestlé en Alcoa. Via zijn lezingen en workshops bereikt Jan duizenden mensen, in binnen- en buitenland, op inspirerende wijze en niet te vergeten met een flinke dosis humor en energie. Met als doel om in verschillende opzichten te groeien met je bedrijf en in je ondernemerschap!

Programma op 23 november 2023 
14.30 uur Inloop met koffie & thee, lekkernij in het Koning Willem II Stadion
15.00 uur Opening en welkom door programmamanager Helga Meijer
15.10 uur College tour door Jan van Setten
16.45 uur Afronding en op naar de borrel!

Toepasbare eyeopeners voor jouw ondernemerschap
Tijdens zijn lezingen en seminars prikkelt Jan je graag tot denken en doen om zo het (werkzame) leven voor jou nog beter en leuker te maken. Vanuit jezelf als ondernemer bepaal je het succes van marketing en sales. Wat kun jij veranderen en aanpakken in je leiderschap? Hoe creëer en grijp jij, met behulp van gedragsverandering, kansen? En hoe hebben deze aspecten invloed op jouw verkoopcijfers? Wil je het beste halen uit jouw sales?
Dan mag je deze inspiratiesessie van expert Jan van Setten niet missen!

Deze inspiratiesessie (t.w.v. €295,-) kun je kosteloos bezoeken! Heb jij een Boost Your Business code via één van onze partners ontvangen? Voer dan je code in bij je inschrijving (als je hem niet hebt, geen probleem, je kunt 1x gratis deelnemen zonder code).

Meld je hier aan!
Midpoint Brabant