Skip Navigation or Skip to Content

Inspiratiesessies ‘Samen Circulair’ in Hilvarenbeek, Goirle, Oisterwijk en Heusden (21 en 22 november)

Kom naar ‘Samen Circulair’ in Hilvarenbeek, Goirle, Oisterwijk en Heusden.

Ondernemen in deze tijd is niet altijd makkelijk. Stijgende grondstofprijzen, minder en duurder personeel en de energieprijzen zijn voorlopig niet stabiel. Door circulaire keuzes te maken, kun je ook geld besparen. Denk aan beter inkopen, meer gebruiken en minder weggooien. Deze keuzes maken je bedrijf niet alleen toekomstproof, maar leveren soms ook geld op. En dat is handig in deze dure tijd. Daarom organiseren de Midpoint Brabant programma’s Up New en Een Gezond Leisureklimaat in samenwerking met Station88, gemeente Hilvarenbeek, Ondernemend Hilvarenbeek, gemeente Goirle, gemeente Oisterwijk en gemeente Heusden de inspiratiebijeenkomsten ‘Samen culinair’.

Inspiratie voor ondernemers in de food
Wil je inspiratie opdoen op het gebied van circulair ondernemen, kom dan naar een van de inspiratiesessies ‘Samen Circulair’. Voor ondernemers uit Hilvarenbeek, Goirle en Oisterwijk vindt deze sessie plaats op maandag 21 november van 14.00 uur tot 17.00 uur bij Bioboerderij ’t Schop in Hilvarenbeek. Voor ondernemers uit Heusden vindt deze sessie plaats op dinsdag 22 november tussen 14.00 uur en 17.00 uur bij De Laat Coffee in Nieuwkuijk. Samen met experts en andere ondernemers bedenken we hoe we minder voedsel verspillen. We bespreken ook nieuwe onderwerpen en technieken waar je niet zo snel aan denkt. Hoe je reststromen benut bijvoorbeeld, of dierlijke eiwitten vervangt.

Programma
Samen Circulair is een middag vol praktijkvoorbeelden en verhalen over circulair en duurzaam ondernemen in de food. Je leert wat circulair en duurzaam ondernemen is. Je krijgt inspiratie en ideeën om bewust te ondernemen en daarmee geld te verdienen. En tot slot leer je van het vallen en opstaan van mede-ondernemers die hun verhaal vertellen.

Voor wie?
Ben je ondernemer in Hilvarenbeek, Goirle, Oisterwijk of Heusden en doe je ‘iets’ met eten en drinken? Dan is deze middag interessant voor jou. Of je nou horecaondernemer bent, agrarisch ondernemer, eigenaar van een boerderijwinkel of mkb’er met een bedrijfskantine: hier doe je inspiratie op én krijg je de kans om aan te haken en je circulaire plannen te voeden.

Meer informatie, het programma en aanmelding

  • Voor Hilvarenbeek, Goirle of Oisterwijk (21 november): klik hier.
  • Voor Heusden (22 november): klik hier.

 

       

Midpoint Brabant