Skip Navigation or Skip to Content

Inspiratiesessie met Thomas Rau (15 september): De wereld staat in de fik! Ga je blussen of bouwen?

Duurzaam innovator Thomas Rau neemt je op donderdag 15 september tijdens een inspiratiesessie georganiseerd door Station88 en Midpoint Brabant mee in zijn toekomstbeeld. Hij laat je inzien dat de toekomst geen bedreiging vormt maar juist vol kansen zit voor jou als ondernemer. Met zijn motto “guided by the future” laat hij zich inspireren en leiden door wat er in de toekomst zal gaan spelen. Hij geeft je inzichten in hoe je de juiste houding aan kunt nemen om zelf ook al die kansen te zien en toekomstgericht duurzaam ondernemer te worden.

Thomas Rau 

Thomas Rau is een innovatief en duurzaam ondernemer in hart en nieren. Met zijn architectenbureau RAU zet hij verschillende innovatieve projecten op. Hij is voorloper op het gebied van CO2 neutraal, energiepositief en circulair ondernemen. Rau ziet de ontwikkelingen binnen energie en grondstoffen niet als bedreiging, maar als uitdaging. “De kansen liggen er, ze vragen alleen om de juiste houding.” Gelukkig hoef je die niet zelf uit te zoeken en neemt Thomas Rau je tijdens deze lezing mee in hoe ook jij een duurzame en toekomstbestendige ondernemer wordt!

Programma donderdag 15 september

  • 14.00 uur: Inloop
  • 14.30 uur: Welkom door Cindy van Hamond – Introductie Station88 en Midpoint Brabant
  • 14.40 uur: Lilian Damen-Evers, directeur coöperatieve Rabobank – Duurzaam ondernemen in de regio
  • 15.00 uur: Thomas Rau – Duurzaam ondernemen duur? “Van bezit naar prestatie. Van lampen naar licht. Kortom, van eigendom naar eigenslim”
  • 16.00 uur: Dialoog met publiek
  • 16.30 uur: Afsluiting en borrel
  • 17.30 uur: Einde

Meld je snel aan!

Meld je snel aan via deze link, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Midpoint Brabant