Skip Navigation or Skip to Content

Informatiebijeenkomst Klimaatboom op 26 november

De Klimaatboom is een kruising tussen een kunstobject en een speeltoestel. Het concept is bedacht door Urban Jazz en Kinetic Creative, samen met Een Gezond Leisureklimaat en partners binnen Landschapspark Pauwels. Het is een innovatief en uitgewerkt concept. Nu zoeken we een ondernemer die hiermee aan de slag wil!

Informatiebijeenkomst
Ben je ondernemer en heb je interesse om binnen Landschapspark Pauwels dit unieke concept te gaan realiseren? Op donderdag 26 november organiseren we een online informatiebijeenkomst over de Klimaatboom en de kansen die dit concept je zou kunnen bieden. Kom je ook?

Warmte, wind en water ervaren
Binnen de ruim 20 meter hoge Klimaatboom maken bezoekers spelenderwijs kennis met vraagstukken als: Wat kun je doen tegen hitte? Hoe kun je water vasthouden? Of juist water sneller weg laten stromen? Zo zorgt de klimaatboom voor bewustwording bij jong en oud over het samenspel tussen water, warmte en wind en wat je kunt doen om hierop in te spelen. Het is een uniek speel- en kunstobject dat veel bezoekers zal trekken. Het concept van De Klimaatboom is uitgewerkt in een bidbook met specificaties. Hier vind je een samenvatting van het bidbook.

Locatie: Landschapspark Pauwels
De Klimaatboom gaat een plek krijgen in Landschapspark Pauwels; het gebied tussen de noordelijke stadsrand van Tilburg en de Loonse en Drunense Duinen. Er zijn verschillende geschikte locaties om samen te verkennen en we kunnen ondersteunen bij de zoektocht naar financiering. De ondernemer die we zoeken gaat de Klimaatboom wel zelf laten bouwen én exploiteren.

Meer informatie? Meld je aan!
Op donderdag 26 november van 15.00 – 17.00 uur organiseren we een online bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is. Daar leggen we het concept in detail uit en lichten we het verdere selectieproces toe.

Wil je aanwezig zijn? Meld je hier aan vóór 23 november. 

Midpoint Brabant