Skip Navigation or Skip to Content

Hrm-ondersteuning? Check het hr-loket van Leren en Werken

In samenwerking met het Sociaal Innovatie Centrum Arbeid (SIC) van Fontys Hogeschool voor HRM & Psychologie heeft Leren en Werken Midden-Brabant een HR-loket opgezet. Zowel mkb-ondernemers als hr-professionals kunnen aankloppen bij dit nieuwe loket voor ondersteuning en informatie.

Vragen over hr
Niet alle mkb-ondernemers hebben een hr-functionaris in huis. Heb je vragen over bijvoorbeeld de cao? Voor hr-gerelateerde vragen kun je nu terecht bij dit nieuwe loket van Leren en Werken en het SIC. Deze dienst is volledig gratis en je wordt voorzien van goed advies.

Samenwerking met studenten
Leren en Werken Midden-Brabant werkt samen met het SIC. Het SIC is een initiatief van Fontys Hogeschool waarbij studenten samenwerken met maatschappelijke partners. Deze samenwerking vindt plaats op het gebied van arbeid (Tilburg), werkgelegenheid (Helmond) en zorg (Oisterwijk). Bij het hr-loket worden vragen beantwoord door laatstejaars studenten van SIC. Zij zijn volop bezig met het opdoen van recente kennis. Onder begeleiding van de expertise van docenten van de Fontys kunnen de studenten deze kennis vertalen naar de praktijk.

Human Capital
Via het HR-loket wordt de samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven gestimuleerd. Midpoint Brabant zet zich in vanuit het thema Human Capital in voor een gezonde arbeidsmarkt in de regio. Het loket Leren en Werken maakt onderdeel uit van dit programma.

Meer weten?
Direct een vraag indienen bij het hr-loket? Ga naar de website van Leren en Werken>>
Meer informatie over de ontwikkelingen op het gebied van Human Capital bij Midpoint Brabant lees je op deze website>>

Midpoint Brabant