Skip Navigation or Skip to Content

Hoe maak ik mijn onderneming klimaatproof?

Midpoint House of Leisure organiseert het ondernemersevent Een Gezond Leisureklimaat op 12 november.

Is de lange hete zomer goed geweest voor je bedrijf? Of heb je juist last gehad van de droogte? Het klimaat is aan het veranderen en dat merken we. Hoe kun je die klimaatverandering omzetten in kansen voor jouw recreatiebedrijf? Hoe voorkom je overlast van extreem weer? En hoe kun je duurzaam ondernemen en dit ook marketingtechnisch benutten?
Op deze vragen krijg je tijdens het ondernemersevent Een Gezond Leisureklimaat antwoord.

Helga van Leur geeft haar visie op hoe we dit samen voor elkaar kunnen krijgen. Ze maakt je ‘warm’ om met jouw bedrijf een volgende stap te zetten naar een zonnige en duurzame toekomst. De Tilburgse wethouder Mario Jacobs, voorzitter van Een Gezond Leisureklimaat, heeft een luisterend oor en geeft uiteraard ook zijn mening over het belang van vergroening. Ook Niels de Wildt, general manager Beekse Bergen, vertelt het realistische verhaal van een groot recreatiebedrijf en duurzaamheid. Vanuit de kant van de overheid zijn Sas Terpstra, programmamanager Water van de provincie Noord-Brabant en Kees Jan de Vet, dijkgraaf van Waterschap Brabantse Delta, aanwezig en vertellen wat zij kunnen betekenen.

Daarna kun je in kleine groepen deskundigen en ondernemers het hemd van het lijf vragen. De middag wordt afgesloten met een beurs en een borrel met streekproducten.

Aanmelden kan tot 26 oktober via de website van Midpoint House of Leisure. Je vindt hier ook uitgebreidere informatie over dit evenement.

Midpoint Brabant