Skip Navigation or Skip to Content

Helga van Leur: opvallen door aandacht voor klimaat en duurzaamheid

“Ondernemers kunnen afwachten tot dit gemeengoed wordt en ze van alles moeten, óf ze zien nu kansen en kunnen opvallen met hun aandacht voor het klimaat of duurzaamheid. Gun jezelf de tijd en maak er je businessvoordeel van!”, aldus Helga van Leur, ambassadeur van Een Gezond Leisureklimaat.

Droogte, extreme hitte en gigantische hoosbuien, ons klimaat is aan het veranderen, en snel ook. Bij Een Gezond Leisureklimaat, van Midpoint House of Leisure, zien we daarvan de gevolgen maar ook de kánsen voor de leisure-sector. Daarom komen we in actie! Om ideeën te stimuleren en te steunen organiseren we voor de tweede keer de Hoos & Hitte Contest. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze partners binnen de regio Hart van Brabant.

Doe mee!
Om ideeën te stimuleren en te steunen organiseert Midpoint House of Leisure voor de tweede keer de Hoos & Hitte Contest. Leisure-ondernemers, non-profit bedrijven en studenten: iedereen uit de regio Hart van Brabant mag tot 15 maart 2019 zijn plan insturen met ideeën om de strijd met klimaatverandering aan te gaan. Als het maar een link naar leisure heeft.

Het volledige interview met Helga van Leuk over de Hoos & Hitte Contest lees je op de website van Midpoint House of Leisure. Daar vind je ook meer informatie over de contest.

Midpoint Brabant