Skip Navigation or Skip to Content

Ga jij mee op klimaatsafari in de Efteling?

Hey recreatieondernemer. Heb jij een groot buitenterrein en zoek je naar manieren om gasten met droge voeten te laten genieten van gastvrij groen? Ga dan mee op klimaatsafari in de Efteling. Laat je inspireren met duurzame tips voor je eigen locatie en leer van experts wat werkt (en wat niet).

Zo leiden Team Lead Technisch Ontwerp Mark Jansen en Landschapsarchitect Ivo Südmeier je rond en laten je de duurzame maatregelen van de Efteling in de praktijk zien. Wat doet de Efteling zoal met (regen)water en groen? En wat zijn de toekomstplannen rondom klimaatadaptatie voor het park? Ervaar het zelf tijdens de klimaatsafari.

Maar dat is nog niet alles…

Ruud Griffioen, adviseur van Waterschap Brabantse Delta inspireert je met meer klimaat-maatregelen, en dat doet hij in kleine realistische stappen. Koppel bijvoorbeeld je regenpijp los en gebruik het water voor je eigen terrein. Of gebruik water en groen in plaats van een hek. Het lijkt allemaal zo simpel, maar het is o zo effectief.

Wil jij je laten inspireren? Houd maandag 27 februari vrij in je agenda.

Inschrijven: schrijf je voor 20 februari in. Er zijn maar 25 plekken beschikbaar.

Inschrijven: https://www.eengezondleisureklimaat.nl/klimaatsafari-in-de-efteling/

Heb je vragen rondom deze safari? Stuur dan een mailtje naar Nicole van Hoof via nicolevanhoof@midpointbrabant.nl.

Deze klimaatsafari wordt mogelijk gemaakt door Een Gezond Leisureklimaat, een programma van Midpoint Brabant, in samenwerking met de Efteling en Waterschap Brabantse Delta.

 

Midpoint Brabant