Skip Navigation or Skip to Content

Elise Boone nieuwe kracht bij Brabantse Proeftuin Dementie

De Brabantse Proeftuin Dementie is een projectmedewerker rijker: Elise Boone versterkt het team sinds januari van dit jaar. Ze duikt in de Communities of Practice (CoP’s) om ze te begeleiden en ondersteunen.

Elise heeft de nodige ervaring op het gebied van zorg en welzijn in Midden-Brabant, dus kent de regio en het werkveld goed. Zo was ze de laatste jaren manager bij een welzijnsstichting en adviseur bij het programma dementievriendelijke samenleving bij Zet/PGraad. En met de thema’s dementievriendelijke samenleving, informele zorg, vrijwilligerswerk en wijkgericht werken, is Elise een grote aanwinst voor de proeftuin.

Gelijkwaardig mee blijven doen
Haar persoonlijke drijfveer: “De emancipatie van kwetsbare groepen, zoals mensen die leven met dementie. Ik wil graag een bijdrage leveren aan een samenleving waarin ook kwetsbare mensen gelijkwaardig kunnen blijven meedoen. En dat ze daarbij zélf kunnen bepalen hoe ze dat willen, net zoals mensen zónder een beperking. Behoud van zelfstandigheid en eigen regie zijn daarbij belangrijk, ook voor mensen die in een woonvoorziening wonen.”

Heb je een vraag voor Elise? E-mail haar>

Midpoint Brabant