Skip Navigation or Skip to Content

Doet u mee met het Brabant Business Panel?

Als kenner van uw sector kunt u bijdragen aan het vergroten van de kennis over de economie voor Brabantse beleidsmakers door mee te doen met het Brabant Business Panel. 

Met de uitkomsten van de periodieke panelvragenlijst door onderzoeksbureau Dimensus kunnen Provincie Noord-Brabant en economic boards sneller ontwikkelingen voorzien en beleidsmatig ook sneller en gerichter inspelen op de behoeften van de Brabantse economie. Hiermee verkrijgen we met elkaar beter inzicht in de economische ontwikkelingen.

Wilt u met uw kennis ook bijdragen om de economie van Noord-Brabant te verbeteren?

Het invullen van de korte vragenlijst kost ca. 10 min. tijd. Start de vragenlijst via: www.dimensus.nl/BBPaanmelden

Het Brabant Business Panel is een initiatief van Provincie Noord-Brabant, BrabantAdvies (Sociaal-Economische Raad Brabant), Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Brainport Development, Midpoint Brabant, Economic Board West-Brabant (REWIN West-Brabant) en Tilburg University. De periodieke vragenlijst wordt verzorgd door onderzoeksbureau DIMENSUS beleidsonderzoek uit Breda. De verkregen antwoorden worden uiterst vertrouwelijk behandeld, geanonimiseerd, en alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Deze worden niet gedeeld met derden.

Midpoint Brabant