Skip Navigation or Skip to Content

De zes genomineerden voor de BOV-Trofee 2022 zijn bekend

De jury van de BOV-Trofee 2022 heeft haar oordeel geveld en zes genomineerden uit de regio Midden-Brabant aangewezen die kans maken op de felbegeerde ondernemersprijs. In willekeurige volgorde zijn dat VDT Advocaten, Beeztees, Boomrooijerij Weijtmans, Vollenhoven B.V., De Rooij Staltechniek en Livewall. Deze zes bedrijven gaan nu een traject in dat in oktober leidt tot drie finalisten die zich op 3 november tijdens de altijd zeer goed bezochte awardavond presenteren. Uiteindelijk neemt op die avond één van de ondernemers achter deze bedrijven de BOV-Trofee 2022 mee naar huis.

De bal ligt nu bij de jury en de zes genomineerden. Tijdens de besloten pre-BOV bijeenkomst op 30 mei presenteren de zes genomineerden zich aan de jury. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. Zij kijken naar alle aspecten die bij het ondernemen komen kijken. Na de pre-BOV en een bedrijfsbezoek besluit de jury welke drie finalisten nog kans maken op de BOV-Trofee en welke ondernemers dus de hoofdrolspelers zijn op 3 november.

BOV staat voor Brabantse Ondernemers Visie. Midpoint Brabant is partner van het evenement en van organisator JCI Hart van Brabant, én ook hoofdsponsor van de Junior BOV-Trofee die eveneens op 3 november wordt uitgereikt. Voor meer informatie over de BOV-Trofee 2022, klik hier.

Midpoint Brabant