Skip Navigation or Skip to Content

De Midpoint Brabant digicoaches stellen zich voor

Ben jij een (industriële) mkb-onderneming met een digitaliseringsvraag en kun je hulp gebruiken? Onze digicoaches staan voor je klaar! Lees hieronder de specialisaties van onze coaches en plan een afspraak in. 

Alex Vugts

Heeft jarenlang uitgebreide ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening in rollen variërend van operations tot management- en project/programmamanagement op het gebied van IT-transities. 

Opvallend is zijn sterke focus op het samenbrengen van informatietechnologie en bedrijfsprocessen. Alex heeft een passie voor het helpen van het mkb bij het onderzoeken van hun digitaliseringsvraagstukken. Hij is als coach transparant en gericht op het vinden van de meest praktische oplossing. Een breed netwerk van experts en studenten helpt steeds bij het vinden van de juiste aanpak voor het vraagstuk.

Tel: 06 16 33 36 65

Mail: alexvugts@midpointbrabant.nl

Plan hier een afspraak in met Alex.

Jo van de Put

Jo is bedrijfsadviseur voor industriële mkb-bedrijven. Hij ziet snel de sterktes, zwakten, kansen en bedreigingen en adviseert daar gericht op. Hij kijkt naar technische én bedrijfskundige aspecten. Jo heeft 45 jaar ervaring met het adviseren van bedrijven in het verbeteren van de productiviteit. Met zowel technische oplossingen, zoals digitalisering, automatisering en robotisering, als anders organiseren van de werkzaamheden en andere inzet van medewerkers. Jo heeft ervaring in de metaal-, kunststof-, hout, steen-, machinebouw- en voedingsmiddelenindustrie. Hij heeft duizenden bedrijven geïnspireerd en geactiveerd. De afgelopen 20 jaar heeft Jo veel gedaan aan kennisoverdracht in vorm van vele publicaties. Hij schreef twee boeken voor het hbo (Moderne industriële productie; Integrale industriële automatisering) en voor mkb-ondernemers (Succesvol produceren; Manarm produceren).

Telefoon: 06 22 90 74 25

Mail: jovandeput@midpointbrabant.nl

Plan een afspraak met Jo door hem een mail te sturen.

Geert Voorrips

Werkt op het snijvlak van IT en logistiek. Heeft (schone) diesel in het bloed en passie voor logistiek en alles wat wielen heeft. Geert heeft veel ervaring opgedaan in TMS-implementaties en interim applicatiebeheer, en is geruime tijd actief met de Business Intelligence oplossing PowerBI van Microsoft. Hij krijgt energie van het verbinden van de juiste partijen aan elkaar, niet alleen in het netwerk maar ook letterlijk technisch. Als iets repeterend is, dan kun je het automatiseren. “Luiheid is de beste motivatie voor automatisering,” zo luidt zijn credo.

Telefoon: 06 18 83 77 32

Mail: geertvoorrips@midpointbrabant.nl

Plan hier een afspraak in met Geert.

Midpoint Brabant