Skip Navigation or Skip to Content

Check hoe jouw bedrijf er digitaal voor staat met de nieuwe digitaliseringsscan supply chain

Is jouw onderneming actief in de logistieke keten en wil je weten waar je staat op het gebied van digitalisering? De nieuwe supply chain digitaliseringsscan van Midpoint Brabant kan je hierbij helpen. De scan richt zich op data en ICT op het gebied van warehousing en transport.

Met een statusdashboard en een bondig actieplan ga je met een logistiek specialist in gesprek over de uitkomsten en implementatie. Als je de huidige digitaliseringsstaat van je bedrijf in kaart hebt, kun je beter vervolgstappen benoemen. Digitalisering is onontbeerlijk om het tempo van de markt bij te kunnen houden en je bedrijf toekomstbestendiger te maken.

Jos Heeren Transport uit Hilvarenbeek is één van de bedrijven die al een scan heeft afgenomen. Lees hier de ervaringen.

Hoe doe je mee?

De scan vindt bij jouw onderneming plaats. De uitkomsten komen digitaal voor je beschikbaar en zijn volledig vertrouwelijk. Het interview en de scanvragen duren circa twee tot vier uur, de terugkoppeling van de uitkomsten één tot twee uur. Een scan kost € 750. Midpoint Brabant-leden betalen € 675.

De eerste 100 bedrijven krijgen de scan kosteloos. De eerste 40 bedrijven zijn gescand. Er zijn nog 60 gratis scans beschikbaar. Snel aanmelden dus! Dat kan door een mail te sturen naar programmamanager Twan van Lankveld, twanvanlankveld@midpointbrabant.nl.

 

Midpoint Brabant