Skip Navigation or Skip to Content

Bedrijfsterreinen in Midden-Brabant gezocht voor de Dag van de Techniek/Bouw (18 juni)

Het tekort aan arbeidskrachten in de techniek en bouw is groot. Om dit tekort aan te pakken, zet het Midpoint Brabant initiatief Deltaplan Techniek 2.0 zich in om mensen uit Midden-Brabant enthousiast te maken voor het werken en leren in deze sectoren. Samen met het bedrijfsleven, overheid en scholen wil Deltaplan Techniek de handen uit de mouwen steken om dit tot een succes te maken.

Dag van de Technniek/Bouw

Op 18 juni staat de ‘Dag van de Techniek/Bouw’ op de activiteitenkalender. Het doel van deze dag is om te laten zien hoe mooi en waardevol werken in de techniek en bouw is. In Nieuwkuijk (gemeente Heusden) en De Langstraat worden dergelijke dagen al georganiseerd. Een korte impressie hiervan vind je via Foto’s Dag van de Techniek en COVID versie Dag van de Techniek.

Bedrijfsterreinen/bedrijven gezocht om mee te denken én te doen

Om deze dag zo leuk en aantrekkelijk mogelijk te kunnen maken voor het grote publiek (schoolgangers, schoolverlaters, omscholers, families, vrienden, grootouders), vraagt Deltaplan Techniek bedrijfsterreinen/bedrijven massaal hieraan mee te doen én hierover mee te denken. Deltaplan Techniek wil hier graag bij ondersteunen, maar de uiteindelijke invulling wordt door de bedrijfsterreinen/bedrijven zelf bepaald.

Interesse en bereidheid om aan de Dag van de Techniek/Bouw mee te werken? Neem dan contact op met:

  • Brigitte Duffhues (Projectcoördinator): brigitteduffhues@midpoint.nl of 06-18617481
  • Nicole Storimans (Projectondersteuner): nicolestorimans@midpoint.nl of 06-18617468

De informatie over de Dag van de Techniek/Bouw is ook in te zien via dit document.

Midpoint Brabant