Skip Navigation or Skip to Content

20 potentiële samenwerkingen in 2e ronde BioVoice innovatie & business booster programma

Uit een preselectie van 32 deelnemers zijn maar liefst 20 mogelijke samenwerkingen naar voren gekomen bij de BioVoice innovatie & business booster. De deelnemende mkb-bedrijven en startups hebben hun biobased of circulaire oplossing voor een concreet probleem voorgelegd aan hun challenger bedrijven. De partijen werden daarbij ondersteund door BioVoice coaches.

De challenge weeks in september zijn de volgende fase. De overgebleven deelnemers gaan dan verspreid over vier weken enkele dagen intensief aan de slag om een innovatiecontract te verdienen met een van de participerende grootbedrijven en ‘launching customers: Cargill, Dow, Cosun, SABIC of Capi Europe. Vervolgens start het ontwikkeltraject, waarbij BioVoice financiële steun (met vouchers) en blijvende coaching en begeleiding biedt.

BioVoice heeft als doel om de biobased en circulaire economie in de regio te versterken door nieuwe kennis en techniek in een stroomversnelling te brengen en tot waarde te maken. De initiatiefnemers zijn REWIN West-Brabant, Green Chemistry Campus, Provincie Noord-Brabant en Rabobank. Partners voor de programma uitvoering zijn Midpoint Brabant, Dockwize, Impuls Zeeland en Centre of Expertise Biobased Economy. BioVoice is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Regio Deal Midden- en West-Brabant.

Voor vragen kun je contact opnemen met programmamanager Bob Houpst. telefoon 0614314825, mail b.houpst@rewin.nl

Voor meer info, zie de website van BioVoice.

Nicole van Hoof - Aanjager duurzame economie