Skip Navigation or Skip to Content

14 januari: Dag van de Techniek in Gilze

Op zaterdag 14 januari organiseert Midpoint Brabant samen met de deelnemende bedrijven de tweede editie van de Dag van de Techniek in Gilze. Deze dag is speciaal voor jongeren die nieuwsgierig zijn naar techniek en wellicht in deze branche willen werken en/of studeren. Het gaat niet alleen om machines bouwen. Integendeel, je kunt het zo gek niet bedenken of er komt techniek aan te pas. Je ervaart dit tijdens de Dag van de Techniek. Elk deelnemend bedrijf laat er zijn expertise zien.

Wil je binnenkort of later werken in een technisch beroep? Noteer dan in je agenda: zaterdag 14 januari 2023, van 09.00 tot 13.00 uur. Het evenement vindt plaats op het terrein van Willemse Thinking Steel, op Vijfhuizenbaan 10 te Gilze. Hier bevindt zich een inspiratieplein waar diverse bedrijven en opleidingen zich presenteren en waar je workshops kunt volgen over bijvoorbeeld een muurtje bouwen, film maken en elektriciteit aanleggen. Deelname is gratis.

De deelnemende bedrijven en opleidingen zijn: MK Gilze (engineering), Thinking Steel (Metaalbewerking), Bregil (metaalbewerking), Govers Koeltechniek (koeltechniek), IW Brabant-Zeeland (opleiding), Nooren Automatisering (automatisering), Burgers Verhuur (machineverhuur), RG Groep (mobiliteit), Van Erve Installatiebedrijf (Installatietechniek), Lasinstituut (opleiding), SBB (opleiding), SVMT (opleiding) en VIP Repair Café (repareren kapotte spullen).

Volg de socials om op de hoogte te blijven:

Neem ook een kijkje op de website Dag van de Techniek Gilze voor meer informatie.

 

Midpoint Brabant