Skip Navigation or Skip to Content

Meld je hier aan!

UITNODIGING: FOOD WASTE FOR THOUGHT

Minder verspilling, meer rendement. Maar hoe?
Praktische duurzame kooktips voor koks, horecaondernemers en studenten

20 maart 2023, 10.00 – 12.00 uur
Auberge du Bonheur, Bredaseweg 441, Tilburg

Beste relatie,

 

Hoe zorg je dat er geen halfvolle borden terugkomen van de tafels en er geen eten in de prullenbak verdwijnt? Wat kun je hier zelf aan doen? En wat levert dit je op? Hierover gaan we samen in gesprek tijdens het eindevenement van de Horeca Food Waste Challenge.

 

Gespreksleider is August de Vocht, bedenker van NoFoodWasted en expert in creatieve oplossingen voor het tegengaan van voedselverspilling. Aan bod komen diverse inspirerende sprekers:

  • Albert Kooy, initiator De Nieuwe Nederlandse Keuken, neemt je mee op een inspiratiereis;
  • Ralph Blaakenburg, chef-kok Auberge du Bonheur, vertelt over zijn praktijkervaringen en verrast je met een no waste hapje;
  • Jos Klerx, sectormanager horeca, recreatie en toerisme Rabobank, geeft je inzicht in de actuele trends in de horecasector en de rol van Food Waste hierin.
  • (Onder voorbehoud) Bas van der Pol, wethouder economie van Tilburg, licht toe waarom tegengaan van voedselverspilling zo cruciaal is voor de circulaire economie waar we naar toe werken.

 

Natuurlijk onthullen we ook de resultaten van de laatste Horeca Food Waste Challenge en zetten we de deelnemers in het zonnetje.

 

Kortom, je krijgt volop concrete handvatten om minder voedsel te verspillen in je eigen keuken. Na het evenement ontvang je een overzicht met alle praktische tips die aan bod komen bij de gesprekken die we met elkaar hebben.

 

Geef je uiterlijk 13 maart op via onderstaand formulier:

 

Food Waste for Thought is een initiatief van Up New Food, Midpoint Brabant, 013Food en Rabobank.

Midpoint Brabant