Skip Navigation or Skip to Content

De Midpoint Brabant digicoaches stellen zich voor

Jo van de Put

Jo is bedrijfsadviseur voor industriële mkb-bedrijven. Hij ziet snel de sterktes, zwakten, kansen en bedreigingen en adviseert daar gericht op. Hij kijkt naar technische én bedrijfskundige aspecten. Jo heeft 45 jaar ervaring met het adviseren van bedrijven in het verbeteren van de productiviteit. Met zowel technische oplossingen, zoals digitalisering, automatisering en robotisering, als anders organiseren van de werkzaamheden en andere inzet van medewerkers. Jo heeft ervaring in de metaal-, kunststof-, hout, steen-, machinebouw- en voedingsmiddelenindustrie. Hij heeft duizenden bedrijven geïnspireerd en geactiveerd. De afgelopen 20 jaar heeft Jo veel gedaan aan kennisoverdracht in vorm van vele publicaties. Hij schreef twee boeken voor het hbo (Moderne industriële productie; Integrale industriële automatisering) en voor mkb-ondernemers (Succesvol produceren; Manarm produceren).

Telefoon: 06 22 90 74 25

Mail: jovandeput@midpointbrabant.nl

Plan hier een afspraak in met Jo.

Geert Voorrips

Werkt op het snijvlak van IT en logistiek. Heeft (schone) diesel in het bloed en passie voor logistiek en alles wat wielen heeft. Geert heeft veel ervaring opgedaan in TMS-implementaties en interim applicatiebeheer, en is geruime tijd actief met de Business Intelligence oplossing PowerBI van Microsoft. Hij krijgt energie van het verbinden van de juiste partijen aan elkaar, niet alleen in het netwerk maar ook letterlijk technisch. Als iets repeterend is, dan kun je het automatiseren. “Luiheid is de beste motivatie voor automatisering,” zo luidt zijn credo.

Telefoon: 06 18 83 77 32

Mail: geertvoorrips@midpointbrabant.nl

Plan hier een afspraak in met Geert.

Crystal Kwee

Ruim 20 jaar ervaring in arbeidsvraagstukken en verfrissend out of the box denken. Dat is wat je krijgt als je met Crystal in gesprek gaat. De liefde voor ondernemen, de dynamische arbeidsmarkt, het gedrag van mensen en de beleving van werk heeft haar altijd geboeid. Deze bevindingen komen ook terug in haar boek ‘Eindelijk Maandag’. Voor Midpoint Brabant zet Crystal zich actief in om talent voor Midden-Brabant te behouden. Ben je op zoek naar inspiratie om het talent in je organisatie te blijven boeien? Of hoe je op een eigentijdse manier om kunt gaan met het werven van goede mensen? Voel je dan vrij om een kennismaking te plannen en samen te sparren of een traineeship wat voor jouw mkb-bedrijf ka zijn. Na het gesprek heb je nieuwe inzichten en heldere concrete stappen helder.

Foto en afspraaklink volgt…

Telefoon: 06 53 20 31 57

Mail: crystalkwee@midpointbrabant.nl 

Midpoint Brabant