Skip Navigation or Skip to Content

Investwise Midden-Brabant

18 maart 2024: Journey to Money Meets Ideas

Laat je meenemen op de journey langs een breed perspectief aan investeringsopties: investeringen in start- en scale-ups, private investeringen in het mkb en beursgenoteerde beleggingen. Via onze infosessies geven wij inzicht in de vele verschillende mogelijkheden van investeren.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Rabobank.


Programma

14.15: Ontvangst met koffie en thee grote zaal Midpoint Brabant

14.45:
– 
Opening dagvoorzitter Rens Merkelbach
– Welkom Midpoint Brabant August de Vocht: Ecosysteem en startups Midden-Brabant
– Rabobank Private Banking Erik Dobbelsteen: Hoe kom je tot een optimale investeringsstrategie?
– Praktijkcase uit Tilburg: Startup Recrubo met investeerder Glass Frog Ventures

15.30: Ronde 1 infosessies

16.00: Wissel

16.15: Ronde 2 infosessies

16.45: Samenkomst grote zaal en aansluitend borrel

18.00: Einde evenement


Infosessies:

  • Investeren MKB Collin: Een aantrekkelijk rendement door te investeren in goed beoordeelde lening aanvragen van het Nederlandse MKB. Collin Crowdfund maakt dit met veel gemak voor u als investeerder mogelijk. Wij nemen u graag mee in de snel groeiende wereld van crowdfinance.
  • Investeren MKB Debitroom: Bent u benieuwd hoe u MKB-Nederland kunt helpen groeien en tegelijkertijd, door innovatieve data-analyses, tegen lage risico’s een aantrekkelijk rendement kunt behalen?
    Dan vertellen wij u graag meer over de wereld van FinTech.
  • Investeren MKB Kredietunie: Ondernemers worden soms geremd in hun ambities, omdat de financiële middelen om te groeien of te innoveren ontbreken.
    De Kredietunie Regio Tilburg wil graag helpen door gelden en begeleiding te verstrekken met behulp van investeerders.
  • Investeren in Start-ups: Bezoek onze workshop om te leren hoe validatie in elk stadium van het levensfase model van startups uw investeringsbeslissing in startups kan versterken.
  • Rabobank investeringsplatform Money Meets Ideas: Tijdens deze infosessie nemen wij nieuwe Money Meets Ideas-investeerders mee in het Rabobank Private Banking MMI Platform en bespreken we de mogelijkheden en implicaties van het investeren in Startups en Scale-ups.
  • Rabobank beheerd beleggen: Tijdens deze infosessie vertellen we over de belangrijkste verschillen tussen directe investeringen en beursgenoteerd beleggen en over onze succesvolle aanpak van Rabobank Beheerd Beleggen.

Meld je hier aan!

Geef hieronder aan aan welke twee workshops je wilt deelnemen. Daarnaast vragen we je om een derde voorkeur op te geven. Als de workshops volgeboekt zijn, zullen we je in de beschikbare alternatieven indelen. Maak hieronder via dropdown je keuze.

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*

Tijdens dit event worden er foto’s en video’s gemaakt om een beeld te schetsen van het event. Deze worden gedeeld via sociale media. Mocht je bezwaar hebben, dan horen we dit graag.

Midpoint Brabant