Skip Navigation or Skip to Content

Aanmelden logistiek-event 2024

Het netwerkvent van de logistiek in Midden-Brabant

Wanneer: 27 maart
Tijdstip: 15.30 – 18.30 uur
Locatie: Huis van de Logistiek, Heraclesstraat 6, 5048 CG Tilburg
Onderwerp: hét netwerk event om elkaar te ontmoeten, innovatieve ideeën op te doen en geïnspireerd worden.

Tijdens de plenaire sessie gaan we dieper in op zero-emissie in de transportbranche. “In 2035 wordt er geen dieseltruck meer verkocht!”, is de boodschap waarmee Johnny Nijenhuis de deelnemers prikkelt. In een half uur volledig op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van zero-emission trucks, gegeven door de meest gepassioneerde zero-emission truck expert van Nederland. De energietransitie is onderweg: hoe haak je aan?

Kies voor 1 van de 4 break-out sessies:

  1. ROC Tilburg/NCVB: niet elk bedrijf kan het opleiden van medewerkers intern regelen. Binnenkort start de praktijkopleiding Teamleider Logistiek met meerdere bedrijven tegelijk. Wat zijn de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ben van Gorp van ROC Tilburg/NCVB legt het uit.
  2. Hoe koppel je jouw systemen met de systemen van je klanten? Of hoe koppel je je interne systemen? In deze break-out gaan we in op de strategie, aanpak en implementatie van systeemkoppelingen. Een praktijkcase wordt toegelicht in samenwerking met Menno Lambooy (Adabt).
  3. Regelgeving (CSRD) en duurzaamheidsrapportages komen op de logistiek af. Wat betekent dit voor jouw bedrijf? Van den Bosch Transport heeft als eerste logistiek dienstverlener de ISO 14083 gehaald. Sustainability Specialist Brecht den Otter bij Van den Bosch licht toe. Tanya Bakker van Midpoint Brabant is een project gestart met Tilburg University over CSRD: wat kun je hiermee?
  4. Twee logistieke dienstverleners hebben een praktijktest gedaan waarbij trucks werden gekoppeld aan slimme verkeerslichten langs de Burgm. Becht & Letschertweg rond Tilburg. Wat levert dit in de praktijk op? Een presentatie van Arjen Bezemer (namens de Gemeente Tilburg) en Claassen Logistics.

 

Aanmeldformulier:

Leuk dat je interesse hebt om te komen naar hét netwerkevent van de logistiek. Vul je gegevens in en kies uit één van de break-out sessies. We zien je graag op 27 maart!

Let op: Tijdens dit event worden er foto’s en video’s gemaakt om een beeld te schetsen van het event. Deze worden gedeeld via sociale media. Mocht je bezwaar hebben, dan horen we dit graag.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Voornaam*
Achternaam*
Twan van Lankveld - Programmamanager Logistiek