Kernpartners en ambassadeurs

De kracht van Midpoint Brabant ligt in de samenwerking tussen ondernemingen, onderwijs en overheden. Bij Smart Logistics werken we bovendien nauw samen met een aantal kernpartners en worden we ondersteund door vele ambassadeurs uit de logistieke branche. Wie dit zijn, vind je hieronder.

Onze kernpartners

Logistics Community Brabant

Logistics Community Brabant (LCB) brengt ondernemers, onderwijs, overheid en onderzoek bij elkaar om samen te komen tot logistieke innovaties in Noord-Brabant, voor vandaag en morgen. Ze voert onderzoek uit in zes thema’s: leefbare stad, data gedreven logistiek, slimme industrie, multimodaal, zorglogistiek en evenementenlogistiek. LCB is een samenwerking tussen Technische Universiteit Eindhoven, Tilburg University, Nederlandse Defensie Academie en Breda University of Applied Sciences. Haar regiopartners zijn Midpoint Brabant, REWIN, Vijfsterren Logistiek en Supply Chain Platform Zuidoost-Brabant.

Naar www.lcb.nu

VNO-NCW Brabant Zeeland

VNO-NCW Brabant Zeeland maakt zich hard voor een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemingsklimaat in Brabant en Zeeland, voor bedrijven in het algemeen en voor haar leden in het bijzonder. Daarbij staat een duurzame ontwikkeling van de samenleving in economische, sociale en ecologische zin steeds centraal.

Naar www.vnoncsbrabantzeeland.nl

REWIN West-Brabant

De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant bouwt aan een economisch sterk West-Brabant door bedrijven te helpen bij groeien, innoveren en vestigen. Dit doet ze door het organiseren van samenwerking en het stimuleren van innovatieve toepassingen. Tussen bedrijven onderling en met onderwijsinstellingen en overheden.

Naar www.rewin.nl

Vijfsterren Logistiek

Vijfsterren Logistiek is het samenwerkingsverband van de logistieke platforms in Noordoost-Brabant: LPO, LPNoB en LPsH. Het initiatief wordt gesteund door AgriFood Capital, de gemeenten Meierijstad, Oss, Cuijk en ‘s-Hertogenbosch, en de Rabobank.

Naar www.vijfsterrenlogistiek.nl

Supply Chain Platform Zuidoost Brabant

Het Supply Chaing Platform Zuidoost-Brabant richt zich op het stimuleren van innovaties in de supply chain & arbeidsmarkt/onderwijs – aansluitend op de behoefte van de Brainport bedrijven – om zo unieke waarde toe te voegen aan de producten en services in de regio Zuidoost-Brabant.

Naar www.supplychainplatform.nl

MindLabs

MindLabs richt zich op het oproepen en beantwoorden van vragen over de interactie tussen mens en kunstmatige technologie en hoe menselijk gedrag voorspeld kan worden door technologie en of gedrag technologie kan beïnvloeden. MindLabs draagt bij aan het beantwoorden van fundamentele vragen vanuit het oogpunt van maatschappelijke opgaven. MindLabs is een samenwerkingsverband van Fontys Hogescholen, Breda University of Applied Sciences, ROC Tilburg, De Persgroep, gemeente Tilburg, Provincie Noord-Brabant, Tilburg University en vele andere partners, waaronder Midpoint Brabant.

Naar www.mind-labs.nl

Onze ambassadeurs

2ConnectFroster
Rhenus Logistics
ADM Support
Gemeente Tilburg
ROC Tilburg
Ahold
Gemeente Waalwijk
SAAN
ASSET Tilburg University
GVT Group of Logistics
Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-BB)
Audax Media Logistics
Hacas Gilze
Samsung
Axell Group
I&L Logistiek
Sectorinstituut Transport en Logistiek
Baanbrekers
ID Logistics
SETO Logistics
Barge Terminal Tilburg
I-Kwadraat
Simon Loos
Bax Verkeersopleidingen
Ingram Micro
Smartwares Group
BF Global Logistics
Iris Ohyama
SPAR
Boostlogix
Jong Logistiek Nederland
Speedliner sneltransport BV
Bouwmeester
Kinesis Medical
Syncreon
Bresser Logistiek
Kivits-Drunen
TA Nederland
B-Talented
Kuehne + Nagel
The Knowledge Uitzendorganisatie B.V.
BumbalLeren en werken
TLN
Cargo Logistics
Logisch Werving & Selectie
TLogistics B.V.
Chr. Vermeer Transport B.V.
Logistic Force
Transport en Logistiek Nederland
Citymarketing Tilburg
Logistic Force Recruitment
UWV Werkbedrijf
ClaassenLogistore
Vakcollege Tilburg
Coca-Cola
LubaVan der Linden / ROC Waalwijk
Considium
Midpoint Brabant
Van Koppen & Van Eijk
Coolblue
MOL Logistics
Van Rooijen Logistiek
DB Schenker
Moonen attractieverhuur
van Haren
De Rooij Logistiek
NHTV
Vendor
Dekkers Transport Holland
Nooteboom Textiles
Versteijnen Logistics
DekoVerdivas
NSK
Willem Verboon
DESTIL
P&M Express BV
Xenos
DMGPlastica Plaat
XPO Logistics
DSVRaas Bike Koeriers
E&ARandstad