Het Huis van de Logistiek is dé ontmoetingsplek voor alle stakeholders in het logistieke werkveld. Hier landen ideeën, initiëren we samenwerkingen en vullen we ambities in. We bieden onderdak aan bedrijven in vele disciplines, zoals: innovatie, IT, administratie, educatie en HR.

De locatie beschikt over een praktijkopleidingscentrum, theorielokalen, een meeting room, een loungebar en flexplekken. Regelmatig zijn er seminars, congressen, lezingen en workshops. De professionele vergader- en presentatiefaciliteiten en de informele loungebar bieden ook mogelijkheden voor bijeenkomsten van jouw organisatie. Voor grote evenementen bouwen we de praktijkhal om tot conferentieruimte voor groepen tot 200 mensen. De catering wordt verzorgd door Viva Las Tapas Catering.

Meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een ruimte en het organiseren van meetings en events? Of hebt u interesse om zich in het Huis van de Logistiek te vestigen? Neem dan contact op met: Willem Karel (Facilitair Manager, LogisticForce.nl), Tel.: 06 13 57 12 01, of stuur een e-mail naar: facilitair@logisticforce.nl