Productietechnologieën

Midden-Brabant staat van oudsher bekend als centrum van de maakindustrie. Al sinds de start van Gate2 in 2011 zijn hier diverse productietechnologieën tot volle wasdom gekomen. Gestart als project, inmiddels met een permanent karakter. En continu met de blik op innovatie.


Simulatietechnologieën

Gelegen naast de vliegbasis Gilze-Rijen heeft Gate2 zich ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerd centrum voor simulaties. Aanvankelijk vooral gericht op trainingen voor de luchtvaart, intussen voor brede toepassingen in de maakindustrie. Het project Campione is uitgegroeid tot hét platform voor smart industry, voorspelbaar onderhoud en Augmented en Virtual Reality.


Data- & Communicatietechnologieën

In toenemende mate richt Gate2 zich op projecten met nieuwe ‘smart’ technologieën. De samenwerking met ‘buurman’ Ericsson op de Aeroparc campus biedt ongekende mogelijkheden voor de toekomst, zeker nu deze als een van de eerste terreinen ter wereld beschikt over een volledige 5G infrastructuur. Gate2 is bovendien voor werknemers van bedrijven en studenten uit de regio een ideale plek om up-to-date te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen.